Coronavirus

 

Geachte gast,

Bij BliXem hechten wij veel waarde aan de gezondheid en het welbevinden van onze gasten en onze medewerkers. Om die reden willen wij graag met jullie delen welke maatregelen en acties BliXem neemt om gasten en personeel te beschermen tegen de risico’s van het coronavirus.

Bovenop de altijd al door ons gehanteerde strenge standaarden ten aanzien van hygiëne en schoonmaak hebben wij de frequentie en grondigheid van onze schoonmaak en desinfectie activiteiten opgeschaald.
Onze medewerkers zijn getraind in het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) die een strikte methodiek ten aanzien van voedselveiligheid en dagelijkse hygiëne maatregelen voor medewerkers voorschrijft. Daarnaast moedigen wij het onze gasten sterk aan om tijdens hun bezoek de handen te wassen conform de geadviseerde methodiek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (20 seconden grondig wassen met zeep).

Onze chauffeurs volgen o.a. de volgende richtlijnen bij het afleveren van uw bestellingen:

  • De chauffeur heeft desinfectans in de bus en zal voor en na het afleveren van een bestelling handen desinfecteren.
  • De chauffeur is niet toegestaan extern toilet of kantine te bezoeken.
  • Handcontact bij het afleveren van bestellingen zal zoveel mogelijk worden vermeden.

We begrijpen de gereserveerdheid die velen momenteel voelen, we willen echter benadrukken dat onze gasten erop mogen rekenen dat BliXem alle mogelijke voorzorgmaatregelen in acht neemt en de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu en de GGD nauw opvolgt. Dagelijks monitoren wij de situatie en zullen onze bedrijfsvoering hierop blijven aanpassen. Mocht de overheid overgaan tot het nemen van verder strekkende maatregelen, dan zullen wij deze nauwgezet opvolgen.

Wij, het team van BliXem, bedanken jullie voor de support en ondersteuning in deze uitdagende tijden voor ieder. We hopen dat ieder van jullie gezond blijft en zien er naar uit om jullie te kunnen blijven bedienen in ons restaurant en met onze catering.

Met hartelijke groet,
Team BliXem